beleggingspanden

Rotterdam rendement

Het verhuren van een appartement of een ander soort huis kan een goede belegging zijn. Bij de aankoop van beleggingspanden spelen andere motieven een rol dan bij het kopen van een eigen huis. Het gaat hier over rendement en de mate van verhandelbaarheid en over markt- en prijsontwikkelingen.

Mijn uitgebreide ervaring in het aankopen, ontwikkelen, exploiteren, verkopen en verhuren van kleinschalige beleggingspanden maakt dat ik mijn expertise op dit gebied aanbied.

Ik richt mij op de particuliere belegger die wil investeren in een appartement, een woon- of studentenhuis of een herenhuis met meerdere wooneenheden. Mijn diensten beperken zich niet alleen tot begeleiding van de aankoop van dit soort panden. Ook begeleid ik de verkoop, renovatie, beheer en verhuur van het pand.

Herkenbaar is mijn Rotterdamse aanpak; direct en helder. We stellen een aantal concrete doelstellingen op en ik ga aan de slag. Ik speel graag kort op de bal en houd je op de hoogte van de mogelijkheden die in het plan passen.

Aankoop

De aankoop van een beleggingspand gaat op basis van een aantal uitgangspunten die we opstellen. Zo werken we snel en slagvaardig.

Verhuur

Het zoeken en vinden van geschikte huurders is belangrijk. Ik doe de eerste screening. Dat bespaart de eigenaar tijd en werkt snel.

Beheer

Het zoeken en vinden van huurders, het begeleiden van diverse onderhoudswerken en andere zaken kan ik voor de eigenaar verzorgen.

Verkoop

Ik maak een voorstel voor de verkoop van een pand. In overleg beslissen we over een plan van aanpak en die voer ik uit.

“Het probleem met verstandige beslissingen is”

Paul Arden