Maatschappelijk investeren loont

Zo wordt Rotterdam mooier!

Als aankoopmakelaar wil ik een bijdragen leveren aan ‘mijn stad’, door plekken in Rotterdam te vinden, waar mensen zich thuis voelen. Maar ook maatschappelijk wil ik een steentje bijdragen. Dat doe ik samen met de BuzinezzClub Rotterdam.

De BuzinezzClub is een organisatie met een Rotterdamse aanpak en draagt heel concreet bij aan het welzijn en de welvaart van Rotterdammers. Dat was voor mij een belangrijke reden om mij, als vrijwilliger, in te zetten voor deze organisatie. Als coach begeleid ik jongeren, de BuzinezzClub Members, die er voor hebben gekozen hun leven te veranderen en actief deel willen nemen aan de maatschappij. Dat doen ze door een opleiding te volgen of af te maken, werk te vinden of een eigen onderneming te starten.

Dankzij de goede en concrete resultaten is de BuzinezzClub het eerste Social Impact Bond in Nederland. Deze publiek-private samenwerking geeft weer dat maatschappelijk investeren loont. Inmiddels is de Buzinezzclub ook actief in Dordrecht, Den Haag en Utrecht.

Bijgaand kan je een leuk artikel lezen van de Start Foundation, een organisatie die zich richt op maatschappelijk investeren en onder andere partner is van de Buzinezzclub.

Wil jij ook in een leuke stad als Rotterdam wonen? Bel of mail me dan!