A home with a view

Mijn cliënten wilden hun klassieke Brabantse herenhuis verlaten, omdat het erg groot is en de kinderen in Rotterdam wonen. Zou een appartement in Rotterdam wat voor hen zijn?  We hebben echt een geweldig appartement gevonden met een uniek uitzicht op de Maas en gelegen in een mooie en levendige wijk in het centrum.

Een huis met geschiedenis

Twee mensen die in Rotterdam woonden en in Delft hebben gestudeerd, zochten een ‘karaktervol huis met geschiedenis’. Uiteindelijk vonden het huis nabij de Oostpoort in….. Delft!

“Blijdorp-centrum”

Dit bovenhuis ligt in het centrum van Blijdorp, met kroegjes op de hoek, de metro iets verder en het Vroesenpark op loopafstand om een frisse neus te halen.

Groen gevoel

Dit leuke woonhuis ligt in een rustige woonwijk in Schiebroek. De lommerrijke omgeving geeft rust en ruimte, terwijl er allerlei winkels gewoon in de directe omgeving te vinden zijn.

Back to the roots

Vanuit hartje Rotterdam vinden we een appartement met een mooi, groen uitzicht aan de Maas in Vlaardingen. Mijn cliënt is weer thuis in ‘het dorp’ waar ze geboren is. Ze zal het centrum van Rotterdam missen, maar dat is gelukkig prima bereikbaar met auto én OV.

Nieuw familiehuis

Dit huis is een unieke plek in de stad, waar je ‘thuis’ komt en waar je met familie en vrienden de gewone en bijzondere momenten van het leven viert.

Bos voor de deur

De focus was eerst meer gericht op het centrum, totdat bleek dat er ook andere mogelijkheden waren, iets verder weg, maar dan wel met een ‘bos voor de deur’. Het centrum is per fiets en OV prima bereikbaar.

Vakantiegevoel

Het appartement is onderdeel van een kleiner gebouw en geeft een soort vakantiegevoel als je er bent. Je kan met de fiets naar het werk en het balkon is groot genoeg om met je vrienden het leven te vieren.

Een echt “grote mensen huis”

De toekomst in ogenschouw nemende werd besloten om op zoek te gaan naar een ‘echt grote mensen huis’. In de groene wijk Schiebroek vonden we een huis dat zeker aan de verwachtingen voldeed. Met een leuke tuin en gewoon makkelijk parkeren op straat.